Cissipower

~ Tåg, skidor & gatudans ~

Ännu en vecka har passerat. Fast inte en vanlig vecka. Jag har haft bangårdspraktik i Kil. D.v.s: inget Hallsberg! Och jag har varit 21 år hela veckan. There is a first everything. Alltid nått att fira.

Praktiken rullar på (eller går som på räls - välj själv). Jag är med och ser hur det går till i växling av vagnar. Helt händelserikt är det inte alltid, men ändå lärorikt. Och den snygga outfiten jag berättade om... Å va ja längtar tills jag får ha den på mej igen på måndag! Eh, eller nått?


I tisdags var det en av vinterns finaste dagar. Så då provade jag och Natalie ut varsina par längdskidor och begav oss ut på en liten skidtur. Det va ytterst trevligt faktiskt. Jag trodde att det skulle va jättetråkigt, för det är vad jag kommer ihåg sen sist.... Kan bero på att jag alltid varit så osmidig som man kan vara och därmed råkat ut för diverse incidenter, så som att sätta staven i benet eller när alla åkte på led utför en backe och jag trillade och fick alla andra över mej. 
Men inte denna gången. Det gick riktigt bra.
Vi ska snart ut igen har vi tänkt. Med matsäck =)


Sen bar det av på en liten tur till Oslo igen. Denna gången blev det bara en kort visit, tyvärr. Men vad gör man inte för att få träffa sin söta vän, om än bara för en dag? Fast vi hann med en massa ändå. Käkade blodpudding, hamnade mitt i vaktavlösningen vid slottet, gick på shoppingrunda och besökte vietnamesisk restaurang. Det sista va helt klart bäst! 
Här står Sara framför det Norska slottet.


I fredags satt det fint att få sina Csn-pengar vill jag lova. Det hade på nått sätt varit en annorlunda månad. På vilket sätt vet jag inte riktigt, men pengarna räckte inte helt till i alla fall... Shit happens. Men nu är jag rustad för ännu en månad.
Vi får se vad som komma att hända. Jag lovar att meddela.
Idag är för övrigt sista dagen av karnevalen i Brasilien. Hade gett mycket för att få vara i Rio och dansa på gatorna med alla glada!! Men det får bli ett annat år. You and me, Jess.

Over and out.