Cissipower

~ Gratäng-power! ~

Bara en vecka kvar av praktiken. Helt otroligt! Har lärt mej hur mycket som helst och har iof en massa kvar än, men det tar vi lite senare...
Hade ju anställningsintervju i torsdags. Känndes bra när jag va där och ännu bättre när jag gick därifrån i ösregnet och log som en fåne. Det gick snabbt att få besked - redan dagen efter ringde dom och erbjöd mej jobbet. Så från och med den 4e december så är jag fast anställd hos SJ AB i Västerås! Guud va vuxet det låter! Hehe. 

Annars lugn helg, har vart i Hallsberg och hängt med folk. Åkte till Marieberg med Jess på lite shoppingrunda. Fick ju äntligen pengar härom dagen =) Jag tror att det tog 5 timmar innan vi tröttnade och åkte hem faktiskt. Köpte årets första julklapp!

Idag har vi varit lite sega och typ bara gjort inget förutom att laga lite mat emellanåt... En lång-promenix satt fint på kvällskvisten förutom att det vart så jäkla kallt. Sen har jag suttit och kollat efter lägenheter på internet. Lättare sagt än gjort vill jag lova... Jag återkommer med resultatet.

Nu ska jag sova, för i morrn e de ut och köra igen som gäller.