Cissipower

~ Rastlös ~

Rastlösheten är mer påtaglig än på länge. Ibland vet man bara inte vad man ska ta sig till. Men jag tänkte så här: det funkar ju alltid att shoppa sig lycklig! Vilken tur att jag ska till London nästa vecka. Fan vilken bra timing! Och i morrn kommer pengar så man har nått att shoppa för! Underbart =)

I skolan denna veckan har vi haft Kommunikation. Vem kom på den strålande idén att lära blivande lokförare att argumentera, diskutera och tala inför grupp?! I en hel vecka nu har vi fått olika småuppgifter som handlat om att bygga upp starka argument om bl.a. friskolor och monarki. Vad var det vi sa om relevant undervisning?

Nu ska jag visst ut på uppdrag. Jag ska handla dammsugarpåsar. Men med tanke på mitt förflutna ska man väl inte hoppas på för mycket. Sist jag gav mig in i den djungeln slutade det nämligen inte speciellt bra... Jag hoppas på bättre resultat nu.
Man ska alltid se saker från den positiva sidan - har jag hört.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från diverse händelser jag varit inblandad i på sistone. Men då var det visst så att dom ligger på datorn i lägenheten... Ska fixa det inom kort.